KBC

Vacature Cliëntenadviseur

Boek uw afspraak

Zin in de job van je leven? Maak het mee als Cliëntenadviseur Verzekeringen!

Wil jij deel uitmaken van Martine en haar team? Het kantoor Van Waes & Co in Lochristi is nog op zoek naar een adviseur Verzekeringen met goesting. Misschien ben jij dat wel?

Je werkt nauw samen met je verzekeringsagent en je collega’s om verzekeringsproducten te verkopen en schadegevallen af te handelen. Je komt dagelijks in contact met de klanten van het agentschap: Allemaal klanten die veel expertise nodig hebben.


Wat houdt je functie in?

Wat verwachten we van jou?

Wat hebben we te bieden?

Je komt terecht in een dynamisch kantoor in een competitieve arbeidsmarkt, bij een lokale werkgever in volle groei. Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een mooi loonpakket met aantrekkelijke voordelen.
We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling: van bij de start kun je rekenen op een basisopleiding en een degelijke ondersteuning op je werkplek. Je krijgt alle kansen om te groeien in je job.

Interesse? Laat van je horen!

Heb je minstens een bachelorsdiploma of ervaring in de verzekeringssector (bij voorkeur Financiën en Verzekeringswezen) en zegt de verzekeringswereld je wel wat? Stuur je sollicitatiebrief en je cv martine.van.waes@verz.kbc.be

Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je terecht  bij Martine op het nummer 0495 77 30 01 .